Tutorial machiaj Smokey Eyes

Pentru inceput, am folosit ca baza o nuanta de alb, pe care am aplicat-o pe toata pleoapa cu o pensula medie, cat mai uniform. Apoi, am trecut la culori ceva mai intense. In coltul exterior al ochiului, pe partea de sus a pleoapei am aplicat un ton de caramiziu, continuand astfel si pe linia inferioara a genelor, pana la jumatate. Pentru a obtine efectul de umbra dorit folosesc mai multe nuante de maro, pe care le aplic in straturi. Astfel, am continuat cu maro mat si am urmat linia precedenta a culorii. 

Importanta este uniformizarea in acest tip de make-up. Deci, din cand in cand, va sugerez sa blenduiti foarte bine culorile utilizate. Ultima nuanta este mereu cea mai inchisa, care finiseaza acel aspect de umbra sau degrade. Eu am optat tot pentru un ton de maro, pe care l-am aplicat in acelasi mod ca si la restul culorilor.

Dupa ce am terminat cu nuantele inchise, am folosit din nou alb, insa de data aceasta in coltul interior al ochiului si pe pleoapa superioara. Asa am conturat foarte bine machiajul ochilor. Iar pentru a da un plus de stralucire acestuia, am aplicat si un alb sidefat in acelasi loc, asigurandu-ma ca am uniformizat bine.

De aici, restul de depinde de voi. Eu am aplicat un strat de rimel si am folosit gene false, iar pentru un look mai dramatic am trasat o linie mai groasa cu tusul de ochi. In partea inferioara a ochilor am aplicat dermatograf negru, pe care l-am mai atenuat cu ajutorul unei pensule.

Am aplicat pudra si un blush care nu iese foarte mult in evidenta, din moment ce machiajul ochilor este destul de proeminent, iar pentru buze am optat pentru un gloss transparent.

Produse folosite:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *