Tutorial machiaj pe nuante de mov

Buna, dragelor! Va prezint primul meu tutorial de Make-up. Am ales sa va arat un machiaj simplu, bazat pe nuante de mov, potrivit persoanelor cu tenul si cu ochii deschisi la culoare.

Pentru inceput am aplicat fondul de ten, urmat de concealer si pudra, iar apoi am trecut la machiajul ochilor. Am optat pentru o baza de machiaj transparenta, deasupra careia am folosit o culoare neutra din paleta Naked Nudes. Apoi am trecut la culori. Am aplicat un strat de fard roz si treptat am trecut la culori din ce in ce mai inchise, uniformizand foarte bine de fiecare data pentru ca trecerea de la o culoare la alta sa nu fie foarte brusca. In continuare am aplicat tusul de ochi si un strat de rimel. Urmatorul pas este aplicarea genelor false. Este foarte important de retinut ca atunci cand aplicati lipiciul sa il lasati cateva secunde inainte de aplicare pentru a i se schimba consistenta, iar aplicarea sa fie una foarte simpla. :) Am aplicat inca un strat de rimel, iar apoi am finisat machiajul ochilor.

Am optat pentru o usoara conturare a fetei, iar apoi am dat putina culoare prin blush-ul ales. Pentru machiajul buzelor am folosit un ruj si un gloss care impreuna dau un rezultat foarte dragut.

Produse folosite:
Ochi:
 Fata:
 Buze:
 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *