Tutorial machiaj Cat Eye Look

O seara in oras nu necesita nimic mai mult decat un Cat Eye Look care sa atraga atentia tuturor! Asa ca m-am decis sa incerc acest tip de make-ul si sa vi-l arat si voua!

Mai intai, am aplicat o baza de machiaj urmata de o nuanta sidefata de alb pe care am aplicat-o pe toata pleoapa. Puteti sa va jucati cu ce culori doriti voi, eu am optat pentru niste culori mai simple. Apoi, spre coltul exterior al ochiului am inceput sa conturez privirea de pisica pe care am dorit sa o obtin. Asa ca am aplicat un far gri care se imbina foarte bine cu nuanta deschisa folosita anterior.

Treptat, trec la culori cu cateva nuante mai inchise si le aplic dinspre coltul exterior spre cel interior, urmand apoi sa aplic cea mai inchisa nuanta ca pe un eyeliner. Aceasta va fi un fel de baza pentru tusul propriu-zis.

Foarte important! Blenduiesc foarte bine culorile aplicate. Acesta este un cat eye look destul de usor de facut, insa daca vreti sa aveti un impact mai mare, va sugerez sa folositi culori mai inchise sau mai indraznete.

Aplic apoi eyeliner-ul si un strat de rimel, inainte sa fixez genele false, care sunt o parte esentiala in acest tip de make-up.

Pentru finisare, utilizez o pudra si un blush care armonizeaza cu culorile folosite si gloss transparent pentru buze.

Sper ca v-a placut tutorialul meu si va astept in sectiunea de comentarii!

Produse folosite:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *