Telefonul si aplicatiile mele – iPhone 6

➨ Pret actualizat Apple iPhone 6: AICI

Desi nu am achizitionat de mult timp telefonul si nu am reusit inca sa il personalizez “ca la carte” am hotarat totusi sa va arat cateva aplicatii fara de care nu trece o zi fara sa le utilizez.

In primul rand Tumblr. Acum ceva timp, Tumblr nu era o aplicatie atat de populara precum este astazi si sunt mandra sa spun ca inca de pe atunci aveam cont. Mereu cand am nevoie de putina relaxare dau un scroll rapid printre bloguri sau fotografii si cu siguranta gasesc ceva care sa imi starneasca interesul.

Instagram, deja aproape toti avem un cont de Instagram, ne editam fotografiile si impartasim orice prin aceasta aplicatie. Trebuie sa recunosc faptul ca eu sunt aproape dependenta de Instagram si imi face placere sa modific pozele cu aceasta aplicatie.

Cred ca de Facebook nici nu mai este nevoie de vorbesc. Cu siguranta ati auzit cel putin odata expresia “Nu ai Facebook? Nu ai viata sociala!”. Daca tot suntem aici, ma gasiti si pe mine pe Facebook.

O aplicatie de suflet, We Heart It ma ajuta sa imi gasesc inspiratia. Mereu cand vreau sa incerc o coafura noua sau un make-up mai indraznet sigur gasesc aici ceva care sa imi faca cu ochiul.

Muzica este peste tot. Suntem o generatie care isi traieste viata pe o coloana sonora. Asa ca desigur sunt nelipsite aplicatii precum SoundCloud, Shazam sau YouTube.

Imi place sa traiesc un stil de viata sanatos, asa ca sunt nelipsite aplicatiile cu privire la sanatate.

Cam astea sunt cateva din micile mele “dependente”. Va astept sa imi spuneti ce aplicatii preferati voi!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *