volum

Tutorial Coafura cu Volum

Fetelor, in ultima perioada am fost dependenta de aceasta coafura pentru ca este atat de comoda si da foarte mult volum parului. Va garantez ca daca o sa o incercati o sa va placa cu siguranta!

Primul pas, ca de obicei, a fost sa-mi pieptan foarte bine parul. Stiu ca de fiecare data va mentionez asta, insa e foarte important si pentru parul si pentru nervii vostri, pentru ca este foarte neplacut sa incerci sa realizezi o coafura si sa ai acele noduri inestetice.

Dupa ce am facut asta mi-am prins o suvita de par in locul in care m-am hotarat sa realizez coafura. Am securizat bine cu un elastic de par, iar apoi am inceput sa prind extensiile in jurul elasticului. Am lasat bretonul neprins pentru a ascunde mai bine locul in care am prins extensiile. Am prins o parte de par in jurul cozii pentru a obtine una cu mai mult volum.

Ultimul pas a fost sa prind si restul extensiilor, pentru a avea un aspect uniform. Apoi am pieptanat inca o data coafura si am pulverizat putin fixativ. Si asta este tot! O coafura cu volum foarte practica si draguta!