tutorial

Cum sa faci o Coada cu Extensii

Aceasta coafura este una din preferatele mele, fiind realizata foarte usor si conferind o schimbare vizibila.

Pentru a incepe sa fac aceasta coada cu extensii, este necesar sa aveti parul foarte bine pieptanat.

Eu am selectat o suvita din partea de sus a capului si am prins-o cu un elastic. Acesta este locul unde voi realiza coada. Apoi, treptat, in jurul elasticului am inceput sa adaug extensiile. Eu am folosit patru extensii, doua cu cate trei clipsuri si doua de un clips.

Dupa ce am atasat toate extensiile, cu ajutorul unei perii de par, am strans totul intr-o coada pe care am securizat-o cu un elastic de par.

Si aceasta este coada cu extensii!

Tutorial Coc Impletit

Coafura de astazi este recomandata pentru parul lung sau mediu.

Pentru a realiza acest coc mi-am pieptanat bine parul, iar apoi l-am prins intr-o coada la mijlocul capului.

Apoi, am impartit coada in doua sectiuni pe care le-am impletit. Am securizat cele doua cozi cu elastice subtiri. Este cel mai bine sa folositi astfel de elastice pentru ca se ascund mai usor in momentul realizarii cocului.

Urmatorul pas este rasucirea cozilor in jurul elasticului cozii principale. Am securizat totul cu cateva agrafe de par, iar coafura este gata, mai este nevoie doar sa pulverizati putin fixativ!

Tutorial coafura pentru par mediu

Am fost toate in acea perioada in care avem parul mediu, asa ca stiti si voi ca este destul de complicat sa gasiti o coafura care sa se potriveasca.

De aceea am pregatit pentru voi acest tutorial in care am realizat o coafura comoda, rapida si mai ales cu aspect placut.

Este esential sa incepeti cu parul foarte bine pieptanat. Eu am luat apoi parul din partea stanga a capului si am rasucit intreaga portiune. Dupa aceea am trecut aceasta portiune rasucita in partea dreapta,  unde am prins-o cu cateva agrafe de par. Pentru a avea un aspect de continuitate am trecut intreaga portiune pe deasupra primei parti, cea prinsa, iar la final am securizat totul cu agrafe.

Tot ce va ramane de facut este sa pulverizati putin fixativ si coafura pentru par mediu este gata!

Cum sa aplici eyeliner-ul

Aplicarea eyeliner-ului sau a tusului de ochi poate fi deseori complicata, insa look-ul pe care il da un accent ca acesta este special.

Asa ca m-am decis sa fac pentru voi un tutorial de aplicare a eyeliner-ului.

Pentru a obtine acel aspect de cat eye, pentru inceput am trasat o linie pe pleoapa, deasupra genelor. Grosimea acesteia tine strict de gusturile voastre. Dupa ce am facut asta, am trasat inca o linie care va forma viitoarea “codita”.

Aceasta trebuie facuta in directia in care se indreapta linia genelor inferioare. Dupa ce am trasat-o, am unit aceasta linie cu cea facuta prima data.

O sa observati ca va ramane un triunghi format de acestea, care trebuie pur si simplu umplut cu produs, iar look-ul este gata!