ten

Cateva greseli pe care le facem iarna

Niciun fond de ten, indiferent de formula nu arata bine pe pielea uscata. De fapt, acesta va evidentia si mai tare problemele. Pentru a pastra pielea neteda, exfoliaza regulat pielea cu un exfoliant care contine perle delicate, apoi aplica o cream bogata de noapte.
Urmatorul pas este sa aplicati un fond de ten hidratant. Evita orice fel de pulbere. O alta optiune este crema de tip fond de ten care este in acelasi timp si hidratanta.

Nu este niciun secret faptul ca buzele ne sunt mult mai crapate pe timp de iarna, insa nu toate balsamurile sunt facute pentru rezultate uimitoare. Cel mai important este sa folositi un balsam care este vascos, nu are una aspect de eara, astfel incat acesta sa patrunda in crapaturile buzelor. Stati departe de orice contine lanolina, in special daca aveti pielea foarte sensibila. De asemenea, evita tot ce este puternic parfumat.

Inca un motiv in plus pentru a purta manusi. Uitand sa faceti acest lucru puteti cauza varfurile dureroase ale degetelor si exfolierea unghiilor. Din moment ce sapunurile antibacteriene pot usca pielea, va sugerez sa folositi sapunuri cremoase si sa aplicati creme hidratante. O data pe saptamana aplicati ulei de cuticule pentru a le mentine hidratate.

Toata lumea isi acopera capul pe timpul friguros, este un sfat dat chiar si de expertii in domeniu. Pentru a preveni incurcarea parului pe perioada iernii, asigurati-va ca parul este complet uscat. Chiar daca este doar usor umed, acesta se va aplatiza daca purtati o palarie sau un fes.

Produsele de tip waterproof nu sunt utile doar vara. Mai ales cand vantul bate puternic, riscati sa lacrimati si sa va distrugeti machiajul ochilor.