sanatate

Simte-te bine si fara machiaj!

Multe dintre noi nu ne imaginam viata fara machiaj. Poate acest subiect este sensibil pentru unele fete, insa trebuie sa ne simtim bine si sa constientizam ca aratam bine si fara machiaj!

In primul rand trebuie sa ne simtim bine, chiar si fara machiaj. Asta tine de perceptia noastra si de imaginea de sine pe care ne-o formam. Daca o fata crede ca este frumoasa va fi capabila sa se accepte in totalitate si va deborda de incredere. Daca nu va simtiti pregatite sa optati pentru un chip lipsit de machiaj, incepeti treptat, treceti la un look natural. Folositi o cantitate din ce in ce mai mica de preduse cosmetice.

Daca va hotarati sa renuntati la machiaj, asta nu inseamna ca trebuie sa renuntati la toate produsele. Curatarea tenului este foarte importanta. Multe probleme ale pielii sunt de fapt legate de utilizarea excesiva a produselor de machiaj, tonul pielii devine neuniform. Daca incetati pentru un timp sa mai folositi fondul de ten, veti observa ca tonul pielii se va imbunatatii si nu va mai fi nevoie de o cantitate atat de mare de machiaj.

Alte sfaturi pentru frumusetea pielii includ utilizarea mastii faciale de doua sau trei ori pe saptamana, in functie de tipul de piele, dar si exfolierea.

Cand vorbim despre frumusetea fara machiaj nu inseamna ca trebuie sa ignoram complet toata industria de make-up. Exista unele produse pe piata care pot ajuta sa sublinieze frumusetea naturala, precum gelurile pentru sprancene si rimelurile transparente pentru gene, balsamul de buze si numeroase altele care aduc prospetime tenului nostru.

Mancarea este importanta nu numai pentru frumusetea pielii noastre, dar si pentru sanatatea generala a corpului nostru. Suntem ceea ce mancam, prin urmare este obligatorie o dieta sanatoasa si echibrata. Asigurati-va consumul de fructe si legume proaspete in fiecare zi.

Daca vreti sa aratati bine fara machiaj, este important sa aveti grija de parul vostru si sa va pastrati o culoare naturala. Daca folositi culori “extreme”, precum albastru, roz sau verde, exista posibilitatea ca toate imperfectiunile sa fie accentuate. Incercati sa va mentineti parul sanatos prin utilizarea produselor potrivite si a mastilor. Nimic nu arata mai bine ca un par matasos si sanatos!