review

Review BaByliss Curl Secret C1100E

Cu ajutorul celor de la BaByliss am realizat pentru voi review-ul ondulatorului Curl Secret C1100E. Eu sunt foarte incantata de acest tip de ondulatoare, pentru ca buclele se realizeaza foarte rapid si astfel parul este si mai bine protejat.

BaByliss Curl Secret beneficiaza de o placare ceramica ce contribuie la aspectul placut al parului, acesta fiind moale si stralucitor.

Acesta are doua optiuni din punct de vedere al temperaturii, 210 si 230 grade Celsius. Temperatura de 210 este ideala pentru parul subtire sau fragil. Eu am ales sa folosesc aceasta setare, pentru ca parul meu este destul de sensibil, insa va garantez ca buclele ies la fel de bine pe ambele temperaturi.

Dupa ce am ales temperatura la care am vrut sa-mi fac onduleurile am selectat tipul de bucle pe care le-am dorit. La timpul de 8 secunde se obtin onduleuri, la 10 secunde bucle lejere si la 12 secunde bucle stranse.

La fiecare setare facuta avem si semnale sonore care ne anunta cand onduleurile sunt gata. Astfel, la 8 secunde ne anunta trei beep-uri, la zece secunde patru beep-uri, iar la 12 secunde, cinci.

Eu am fost incantata de coafura obtinuta si de timpul in care am realizat-o. Acest tip de ondulator este ideal pentru momentele in care va grabiti si doriti o coafura de efect si rapida.

Il puteti achizitiona de AICI!

Review Remington i light 6750

Fetelor, m-am obisnuit ca atunci cand imi cumpar un produs nou sa fac un review pentru voi, in cazul in care poate vreti sa achizitionati ceva asemanator, sau pur si simplu aveti intrebari despre un anumit produs.

Asa este cazul si astazi, cand va voi prezenta noul epilator permanent pe care mi l-am achizitionat.

Este vorba despre Remington i light 6750. Acesta este un produs care se bazeaza pe cele mai noi tehnologii de indepartare a firelor de par de pe fata si corp.

Vine intr-o cutie foarte simpatica in care se gasesc accesoriile pentru fata si zona inghinala. Acesta are rezultate permanente in timp, folosindu-se de o lumina pulsata intens care vizeaza parul direct de la radacina.

Spun ca rezultatele se observa in timp, acesta trebuind sa fie folosit de cateva ori pentru a fi eficient. Insa, nu dauneaza, avand o mare protectie UV, pentru a nu afecta pielea.

 V-am prezentat in filmuletul atasat cum functioneaza acesta, si daca aveti intrebari, sunt aici pentru voi! Iar daca doriti sa il cumparati, aflati aici pretul actualizat al epilatorului.