placa indreptat parul

Review placa BaByliss I-Pro ST389E – Curler 235 XL Intense

Am testat placa de indreptat parul I-Pro ST389E – Curler 235 XL Intense de la BaByliss si am fost foarte incantata!

Ca aspect, arata ca o placa de indreptat parul normala, ingusta. Insa, daca va uitati cu atentie o sa observati niste zimti pe lateralele acesteia. Acesti zimti sunt de fapt doi piepteni detasabili care ajuta destul de mult in momentul in care se indreapta parul, descurcand ultimele fire ce au ramas usor incurcate dupa pieptanare.

BaByliss 235XL Intense

Ce mi-a placut la aceasta a fost ca se foloseste de o tehnologie bazata pe ioni, care ajuta la un rezultat final foarte placut. Parul luceste si nu este deloc electrizat.

Pe ecranul digital aflat pe maner se afiseaza temperaturile la care se poate seta placa. Avem in cadrul acesteia doua module, modulul intensitate, care confera temperaturile de 220°C si 235°C si modulul de protectie, pentru un par sensibil, care incinge placa la 140°C, 160°C, 180°C si 200°C. Acest buton de protectie este foarte util, sau cel putin asa l-am gasit eu, avand in vedere ca eu am un par destul de sensibil cu firul subtire.

Tot pe manerul acesta al placii se afla si un sistem de blocare care ajuta in special la protejarea celor doua placi, dar si la depozitare, ocupand mai putin spatiu fata de cum ar ocupa in mod normal.

Odata cu placa BaByliss 235XL Intense vine si un suport rezistent termic pentru suprafata pe care doriti sa asezati placa in momentul coafarii. Am gasit foarte util acest suport, mai ales cand mi-am indreptat parul la birou si ma uitam unde as putea sa o las, ca sa nu ard cu succes mobila. :)

Deci, va spun sincer ca eu am fost incantata de aceasta placa si v-o recomand si voua, in cazul in care vreti o placa buna si accesibila, aceasta este! O puteti achizitiona de AICI!