ondulator

Review BaByliss Twist Secret

Buna fetelor! Astazi am pregatit pentru voi review-ul unui produs foarte simpatic. Este vorba de BaByliss Twist Secret. Acest aparat va poate ajuta sa realizati coafuri cu adevarat speciale intr-un timp foarte scurt. Practic, ce face acest aparat? Va rasuceste suvitele de par si va da un aspect deosebit.

Acesta prezinta doua clipsuri in care se fixeaza suvitele de par, urmand ca mai apoi sa se foloseasca optiunea de rasucire a celor doua. Dupa acest pas, tot ce ramane de facut este sa sa trecem la pasul al doilea, si anume rasucirea intre ele a suvitelor rasucite mai devreme. Dupa asta, este strict alegerea voastra ce sa faceti in continuare. Puteti prinde un coc lejer cu doua-trei de astfel suvite pentru a realiza un look boho. Aceste suvite pot fi atasate oricarei coafuri pentru un look mai special.

Este un produs care se foloseste foarte usor si care va poate oferi coafuri deosebite, toate realizate foarte rapid!

Review BaByliss Curl Secret C1100E

Cu ajutorul celor de la BaByliss am realizat pentru voi review-ul ondulatorului Curl Secret C1100E. Eu sunt foarte incantata de acest tip de ondulatoare, pentru ca buclele se realizeaza foarte rapid si astfel parul este si mai bine protejat.

BaByliss Curl Secret beneficiaza de o placare ceramica ce contribuie la aspectul placut al parului, acesta fiind moale si stralucitor.

Acesta are doua optiuni din punct de vedere al temperaturii, 210 si 230 grade Celsius. Temperatura de 210 este ideala pentru parul subtire sau fragil. Eu am ales sa folosesc aceasta setare, pentru ca parul meu este destul de sensibil, insa va garantez ca buclele ies la fel de bine pe ambele temperaturi.

Dupa ce am ales temperatura la care am vrut sa-mi fac onduleurile am selectat tipul de bucle pe care le-am dorit. La timpul de 8 secunde se obtin onduleuri, la 10 secunde bucle lejere si la 12 secunde bucle stranse.

La fiecare setare facuta avem si semnale sonore care ne anunta cand onduleurile sunt gata. Astfel, la 8 secunde ne anunta trei beep-uri, la zece secunde patru beep-uri, iar la 12 secunde, cinci.

Eu am fost incantata de coafura obtinuta si de timpul in care am realizat-o. Acest tip de ondulator este ideal pentru momentele in care va grabiti si doriti o coafura de efect si rapida.

Il puteti achizitiona de AICI!

Review Philips ProCare Auto Curler

Buna fetelor!

Tocmai am achizitionat un nou ondulator de care sunt foarte incantata. Asa ca m-am decis sa fac un review pentru voi.

Este vorba de ondulatorul Philips ProCare Auto Curler, un ondulator care nu se aseamana cu cele clasice, acesta realizand onduleurile automat.

Ondulatorul este realizat dintr-un invelis ceramic din titan, care in acelasi timp protejeaza si impotriva arderilor.

Acesta dispune de trei setari de caldura si trei de timp pentru a obtine bucle stranse sau lejere. Cele trei setari de caldura sunt de 170 C, 190 C si 210 C, iar cele de timp variaza de la 12, 10 si 8 secunde.

Ce mi-a placut la acesta este ca poate fi setata directia de ondulare, pentru a obtine un look uniform. Se poate seta ondularea pe stanga, pe dreapta, sau combinatia de onduleuri si pe stanga si pe dreapta.

Camera in care se realizeaza buclele este  izolata termic, pentru a preveni arsurile in timpul ondularii.

V-ar aratat in review-ul filmat cum functioneaza exact acesta, iar daca aveti intrebari eu va astept!

Pret oficial Philips ProCare Auto Curler: AICI