ombre

Tutorial Manichiura Ombre

Stilul ombre a devenit din ce in ce mai adoptat din toate punctele de vedere, de la par la unghii. Eu o sa va explic in continuare cum puteti obtine acest aspect de degrade pe unghiile voastre in cativa pasi simpli.

Pentru inceput, trebuie sa aveti o baza. Cea mai indicata culoare este o oja alba, pentru ca face ca restul culorilor aplicate sa fie mai intense. Acesta este un mic truc. Daca vreti sa aplicati o culoare intensa si de efect aplicati mai intai o baza alba.

Dupa ce ati aplicat baza si ati lasat-o sa se usuce foarte bine este timpul sa va decideti asupra culorilor cu care doriti sa realizati manichiura ombre. Pe langa acestea veti avea nevoie de un buretel de machiaj pe care veti aplica cate  o linie de oja, pe straturi. Pentru a obtine acest model, este necesar sa tapati usor pe unghie cu buretele si inainte de a trece la urmatoarea unghie sa aplicati din nou un strat de oja.

La final, pentru o manichiura completa, finisati cu un strat de lac de unghii si sunteti gata sa va afisati manichiura voastra de tip ombre!