nail art

Tutorial manichiura cu buline

Mainile sunt cartea de vizita a fiecarei fete, asa ca e important sa avem grija de unghiile noastre. Eu am pregatit astazi pentru voi un totorial de manichiura cu buline. Foarte usor de realizat si de efect!

Pentru inceput este necesar sa aplicati o baza, indiferent de culoare. Apoi, cu un pointer veti incepe sa realizati bulinele. Odata ce o sa vedeti ce usor se realizeaza o sa va indragostiti de aceasta manichiura!

Pe inelar am variat putin modelul si am facut o inimioara. Cu ajutorul acestui pointer se face imediat. Am facut doua buline una langa alta, iar apoi le-am unit.

Am finisat manichiura cu un strat de lac transparent.

Tutorial Manichiura de tip Caviar

Mainile sunt cartea de vizita a oricărei fete sau femei. Astfel, o manichiura ingrijita si aranjata este esentiala.

Eu m-am decis sa va arat cum se realizeaza o manichiura de efect care cu siguranta va atrage atentia, manichiura de tip caviar. Primul pas, ca de obicei, consta in aplicarea unei baze. Partea placuta la acest model este ca puteti opta pentru orice culoare vreti.

Eu prefer sa aplic caviarul pe o singura unghie, pentru a nu da un aspect incarcat. Deci, alegeti orice culoare vreti si aplicat-o. Trick-ul este sa sariti peste unghia pe care vreti modelul.

Dupa ce s-a uscat oja, aplicati oja si pe aceasta, in doua straturi. Dupa ce ati aplicat cel de-al doilea strat, inainte sa se usuce, turnati bilutele caviar si tapati usor, apoi, la final, aplicati lac de unghii la baza si gata! Aveti o manichiura de invidiat!