manichiura

Tutorial manichiura cu buline

Mainile sunt cartea de vizita a fiecarei fete, asa ca e important sa avem grija de unghiile noastre. Eu am pregatit astazi pentru voi un totorial de manichiura cu buline. Foarte usor de realizat si de efect!

Pentru inceput este necesar sa aplicati o baza, indiferent de culoare. Apoi, cu un pointer veti incepe sa realizati bulinele. Odata ce o sa vedeti ce usor se realizeaza o sa va indragostiti de aceasta manichiura!

Pe inelar am variat putin modelul si am facut o inimioara. Cu ajutorul acestui pointer se face imediat. Am facut doua buline una langa alta, iar apoi le-am unit.

Am finisat manichiura cu un strat de lac transparent.

Tutorial Manichiura Ombre

Stilul ombre a devenit din ce in ce mai adoptat din toate punctele de vedere, de la par la unghii. Eu o sa va explic in continuare cum puteti obtine acest aspect de degrade pe unghiile voastre in cativa pasi simpli.

Pentru inceput, trebuie sa aveti o baza. Cea mai indicata culoare este o oja alba, pentru ca face ca restul culorilor aplicate sa fie mai intense. Acesta este un mic truc. Daca vreti sa aplicati o culoare intensa si de efect aplicati mai intai o baza alba.

Dupa ce ati aplicat baza si ati lasat-o sa se usuce foarte bine este timpul sa va decideti asupra culorilor cu care doriti sa realizati manichiura ombre. Pe langa acestea veti avea nevoie de un buretel de machiaj pe care veti aplica cate  o linie de oja, pe straturi. Pentru a obtine acest model, este necesar sa tapati usor pe unghie cu buretele si inainte de a trece la urmatoarea unghie sa aplicati din nou un strat de oja.

La final, pentru o manichiura completa, finisati cu un strat de lac de unghii si sunteti gata sa va afisati manichiura voastra de tip ombre!

Tutorial Manechiura Animal Print

Mainile sunt cartea de vizita care ne recomanda prima data, asa ca e important sa avem o manichiura ingrijita. Am pregatit pentru voi un tutorial de manichiura de tip animal print. Puteti sa va jucati cu o multitudine de modele si de culori, in functie de ce va place voua mai mult.

Pentru inceput, alegeti o culoare principala in jurul careia vreti sa construiti intregul aspect al manichiurii. Iar apoi, dupa ce ati ales culoarea, pentru a realiza modelul este nevoie sa faceti un punct cu ajutorul ojei pe care ati ales-o. Aceasta va reprezenta baza animal print-ului. Dupa ce ati facut acest pas, urmatoarea etapa este sa conturati cu negru, sau cu o nuanta inchisa la culoare, iar apoi sa aplicati un lac de unghii.

Acest model va da ocazia sa incercati multe texturi si modele pe gustul vostru. Va astept sa imi spuneti voi cum ati prefera sa faceti acest animal print! :)

Tutorial Manichiura de tip Caviar

Mainile sunt cartea de vizita a oricărei fete sau femei. Astfel, o manichiura ingrijita si aranjata este esentiala.

Eu m-am decis sa va arat cum se realizeaza o manichiura de efect care cu siguranta va atrage atentia, manichiura de tip caviar. Primul pas, ca de obicei, consta in aplicarea unei baze. Partea placuta la acest model este ca puteti opta pentru orice culoare vreti.

Eu prefer sa aplic caviarul pe o singura unghie, pentru a nu da un aspect incarcat. Deci, alegeti orice culoare vreti si aplicat-o. Trick-ul este sa sariti peste unghia pe care vreti modelul.

Dupa ce s-a uscat oja, aplicati oja si pe aceasta, in doua straturi. Dupa ce ati aplicat cel de-al doilea strat, inainte sa se usuce, turnati bilutele caviar si tapati usor, apoi, la final, aplicati lac de unghii la baza si gata! Aveti o manichiura de invidiat!