haine

Ce spun culorile hainelor despre noi

Hainele sunt primul lucru pe care il observam la o persoana. Deci, care e alegerea potrivita in functie de starea si de atitudinea pe care vrem sa o exprimam?
Sigur ati petrecut atat de multe minute in fata dulapului dimineata incercand sa obtineti outfit-ul perfect starii pe care o aveati. Asa ca m-am hotarat sa va spun ce reprezinta fiecare culoare a hainelor voastre.

Daca porti mereu negru nu inseamna ca esti doar o persoana chic, dar clasica in acelasi timp, ci si ca esti o tipa care isi indeplineste mereu scopurile propuse. Deseori negrul este asociat cu tristetea si durerea.

Albul, culoarea puritatii exprima liniste, calm, lumina. De obicei o tinuta formata din elemente albe sugereaza simplitate si eleganta in acelasi timp prin sentimentul de curat pe care il emana.

Cele care purtati rosu sunteti persoane energice, pasionale si intense. O personalitate puternica se remarca prin aceasta culoare si cu siguranta iese in evidenta.

Galbenul este o culoare jucausa. Celor care doriti sa atrageti atentia in mod placut, va sugerez aceasta culoare calda, care “tipa” energie si optimism.

Movul este culoarea care exprima cel mai bine creativitatea. Am observat doua tabere. Ori iubesti movul, ori il urasti. Cele care purtati mov, sunteti deschise spre nou si nu va intereseaza de ceea ce cred ceilalti. That’s the spirit!

Portocaliul ofera o senzatie de apropiere si caldura, dar si de optimism si veselie, ceva mai mult decat galbenul.

Cand vedem o persoana imbracata in verde ne gandim ca este o fire calma, careia ii place relaxarea si linistea.

Asemanatoare in semnificatii cu verdele, albastrul arata o fire pacifista, loiala si calma.

Acum stiti ce culori sa alegeti pentru hainele voastre in momentul in care vreti sa exprimati o anumita stare de spirit!
Kisses!