extensii

Tutorial Coafura cu Volum

Fetelor, in ultima perioada am fost dependenta de aceasta coafura pentru ca este atat de comoda si da foarte mult volum parului. Va garantez ca daca o sa o incercati o sa va placa cu siguranta!

Primul pas, ca de obicei, a fost sa-mi pieptan foarte bine parul. Stiu ca de fiecare data va mentionez asta, insa e foarte important si pentru parul si pentru nervii vostri, pentru ca este foarte neplacut sa incerci sa realizezi o coafura si sa ai acele noduri inestetice.

Dupa ce am facut asta mi-am prins o suvita de par in locul in care m-am hotarat sa realizez coafura. Am securizat bine cu un elastic de par, iar apoi am inceput sa prind extensiile in jurul elasticului. Am lasat bretonul neprins pentru a ascunde mai bine locul in care am prins extensiile. Am prins o parte de par in jurul cozii pentru a obtine una cu mai mult volum.

Ultimul pas a fost sa prind si restul extensiilor, pentru a avea un aspect uniform. Apoi am pieptanat inca o data coafura si am pulverizat putin fixativ. Si asta este tot! O coafura cu volum foarte practica si draguta!

Cum se aplica extensiile

Cate dintre noi nu ne-am dorit un par mult mai lung decat cel pe care il avem? Iar acum, cand extensiile sunt atat de la indemana, este foarte usor sa obtinem acest lucru, asa ca v-am pregatit un tutorial de aplicare a acestora.

Pentru a aplica in mod corect extensiile este important sa aveti parul foarte bine pieptanat. Dupa ce am facut asta, l-am sectionat si am lasat libera doar partea de la baza.

Am inceput sa tapez aceasta parte la baza deoarece eu folosesc extensii cu clips si astfel vor rezista mai bine in momentul in care coafati parul.

Am continuat asa mai departe, lasand libera cate o portiune de par pe care am tapat-o iar apoi i-am atasat extensiile.

Am procedat la fel si in partea din fata. Cam asa se aplica extensiile cu clips, un mod foarte usor de a avea un par mai lung in doar cateva minute!

Cum sa faci o Coada cu Extensii

Aceasta coafura este una din preferatele mele, fiind realizata foarte usor si conferind o schimbare vizibila.

Pentru a incepe sa fac aceasta coada cu extensii, este necesar sa aveti parul foarte bine pieptanat.

Eu am selectat o suvita din partea de sus a capului si am prins-o cu un elastic. Acesta este locul unde voi realiza coada. Apoi, treptat, in jurul elasticului am inceput sa adaug extensiile. Eu am folosit patru extensii, doua cu cate trei clipsuri si doua de un clips.

Dupa ce am atasat toate extensiile, cu ajutorul unei perii de par, am strans totul intr-o coada pe care am securizat-o cu un elastic de par.

Si aceasta este coada cu extensii!