curler

Review BaByliss Curl Secret C1100E

Cu ajutorul celor de la BaByliss am realizat pentru voi review-ul ondulatorului Curl Secret C1100E. Eu sunt foarte incantata de acest tip de ondulatoare, pentru ca buclele se realizeaza foarte rapid si astfel parul este si mai bine protejat.

BaByliss Curl Secret beneficiaza de o placare ceramica ce contribuie la aspectul placut al parului, acesta fiind moale si stralucitor.

Acesta are doua optiuni din punct de vedere al temperaturii, 210 si 230 grade Celsius. Temperatura de 210 este ideala pentru parul subtire sau fragil. Eu am ales sa folosesc aceasta setare, pentru ca parul meu este destul de sensibil, insa va garantez ca buclele ies la fel de bine pe ambele temperaturi.

Dupa ce am ales temperatura la care am vrut sa-mi fac onduleurile am selectat tipul de bucle pe care le-am dorit. La timpul de 8 secunde se obtin onduleuri, la 10 secunde bucle lejere si la 12 secunde bucle stranse.

La fiecare setare facuta avem si semnale sonore care ne anunta cand onduleurile sunt gata. Astfel, la 8 secunde ne anunta trei beep-uri, la zece secunde patru beep-uri, iar la 12 secunde, cinci.

Eu am fost incantata de coafura obtinuta si de timpul in care am realizat-o. Acest tip de ondulator este ideal pentru momentele in care va grabiti si doriti o coafura de efect si rapida.

Il puteti achizitiona de AICI!

Review placa BaByliss I-Pro ST389E – Curler 235 XL Intense

Am testat placa de indreptat parul I-Pro ST389E – Curler 235 XL Intense de la BaByliss si am fost foarte incantata!

Ca aspect, arata ca o placa de indreptat parul normala, ingusta. Insa, daca va uitati cu atentie o sa observati niste zimti pe lateralele acesteia. Acesti zimti sunt de fapt doi piepteni detasabili care ajuta destul de mult in momentul in care se indreapta parul, descurcand ultimele fire ce au ramas usor incurcate dupa pieptanare.

BaByliss 235XL Intense

Ce mi-a placut la aceasta a fost ca se foloseste de o tehnologie bazata pe ioni, care ajuta la un rezultat final foarte placut. Parul luceste si nu este deloc electrizat.

Pe ecranul digital aflat pe maner se afiseaza temperaturile la care se poate seta placa. Avem in cadrul acesteia doua module, modulul intensitate, care confera temperaturile de 220°C si 235°C si modulul de protectie, pentru un par sensibil, care incinge placa la 140°C, 160°C, 180°C si 200°C. Acest buton de protectie este foarte util, sau cel putin asa l-am gasit eu, avand in vedere ca eu am un par destul de sensibil cu firul subtire.

Tot pe manerul acesta al placii se afla si un sistem de blocare care ajuta in special la protejarea celor doua placi, dar si la depozitare, ocupand mai putin spatiu fata de cum ar ocupa in mod normal.

Odata cu placa BaByliss 235XL Intense vine si un suport rezistent termic pentru suprafata pe care doriti sa asezati placa in momentul coafarii. Am gasit foarte util acest suport, mai ales cand mi-am indreptat parul la birou si ma uitam unde as putea sa o las, ca sa nu ard cu succes mobila. :)

Deci, va spun sincer ca eu am fost incantata de aceasta placa si v-o recomand si voua, in cazul in care vreti o placa buna si accesibila, aceasta este! O puteti achizitiona de AICI!

Review Philips ProCare Auto Curler

Buna fetelor!

Tocmai am achizitionat un nou ondulator de care sunt foarte incantata. Asa ca m-am decis sa fac un review pentru voi.

Este vorba de ondulatorul Philips ProCare Auto Curler, un ondulator care nu se aseamana cu cele clasice, acesta realizand onduleurile automat.

Ondulatorul este realizat dintr-un invelis ceramic din titan, care in acelasi timp protejeaza si impotriva arderilor.

Acesta dispune de trei setari de caldura si trei de timp pentru a obtine bucle stranse sau lejere. Cele trei setari de caldura sunt de 170 C, 190 C si 210 C, iar cele de timp variaza de la 12, 10 si 8 secunde.

Ce mi-a placut la acesta este ca poate fi setata directia de ondulare, pentru a obtine un look uniform. Se poate seta ondularea pe stanga, pe dreapta, sau combinatia de onduleuri si pe stanga si pe dreapta.

Camera in care se realizeaza buclele este  izolata termic, pentru a preveni arsurile in timpul ondularii.

V-ar aratat in review-ul filmat cum functioneaza exact acesta, iar daca aveti intrebari eu va astept!

Pret oficial Philips ProCare Auto Curler: AICI