concurs

Concurs – Produse de Make-up

Buna, dragelor!

Am pregatit pentru voi un concurs cu ajutorul magazinului virtual LightInTheBox.com prin care puteti castiga 3 palete de make-up. Vor fi trei castigatoare, deci trei locuri.

UPDATE 25.02.2015 ora 23.00: Extragerea castigatorilor:

Locul 3 – Anca Gabriela Lupu; Locul 2 – Alina Cristina; Locul 1 – Alexandra Holmanu; Castigatoarele vor fi validate doar daca au dat share conform regulamentului pe profilul lor de Facebook, in caz contrar o noua extragere se va tine pentru premiul nevalidat.

Regulile concursului sunt:

  • Pentru a participa trebuie sa dati like paginii de Facebook BeautyDiary.ro si dati share oricarui clip de-al meu postat acolo. Inainte de acest lucru trebuie sa copiati descrierea aferenta acelui clip din pagina de Facebook si sa o treceti in campul “descriere” in fereastra in care va apare atunci cand dati share (aveti mai jos un clip in care sunt expricati toti pasii). La final, in post-ul prezentarii concursului de pe pagina de Facebook, scrieti un comentariu (Exemplu: “Particip”) prin care ma anuntati ca participati. Mai multe clipuri share-urite, mai multe sanse de castig.
  • In plus, daca va abonati si Canalului de YouTube, veti primi odata cu paleta de farduri castigata si un set de pensule de make-up.
  • Perioada de concurs este 6 februarie – 25 februarie. Extragerea va avea loc prin intermediul site-ului Random.org, iar castigatoarele vor fi anuntate in data de 25 februarie ora 23.00. Prima extrasa ocupa locul III, a doua extrasa locul II, iar cea de-a treia locul I.
  • La concurs pot participa doar persoanele care au o adresa de Romania, nu pot trimite premiul in afara tarii.

Premiile pe care le puteti castiga sunt:

Locul III:

Locul III

Aceasta paleta de farduri in nuante de nude, bej si maro care va ajuta la machiajul de tip smokey eyes. Mai multe informatii despre aceasta trusa AICI

Locul II:

Locul II

Pentru locul II am pregatit ceva foarte colorat si expresiv. Mai multe informatii despre aceasta trusa AICI

Locul I:

Locul I

Castigatoarea locului I se va bucura de aceasta trusa in 88 de nuante, foarte simpatica prin textura si culorile produselor. Mai multe informatii despre aceasta trusa AICI

Bonus:

  • Prin abonarea la Canalului de YouTube, veti primi si acest set de pensule! Mai multe informatii despre aceasta trusa AICI

Pensule

Mult succes!

Detaliere mod de participare: