coc

Tutorial Coc Elegant Rapid

O coafura eleganta, ce poate fi purtata la numeroase ocazii!

Dupa ce am stabilit partea pe care vreau sa realizez aceasta coafura, am prins o coada. Eu am ales sa o fac pe partea stanga. Dupa ce am prins coada si am securizat-o cu un elastic am facut acea coada rasucita. Adica am tras elasticul in jos si am trecut pe deasupra acestuia coada.

Apoi am continuat in acelasi fel pasul al doilea, doar ca nu am trecut pana la capat acea coada, lasand un fel de bucla. Am securizat foarte bine si am lasat o suvita sa cada pe langa aceasta coafura.

Tutorial Coafura Rasucita cu Coc

Astazi m-am gandit sa va arat o coafura foarte draguta si simpla. Este vorba de un coc scos in evidenta de cozile rasucite. Pentru inceput, am ales o suvita din partea stanga a capului pe care am rasucit-o si am continuat asa pana la baza capului realizand un fel de spic. Am continuat asa si impartea dreapta. Am securizat foarte bine cele doua suvite si din parul ramas am format un coc simplu. Doar am rasucit parul intr-o suvita si l-am securizat bine.

Tutorial Coc cu Extensii

Intr-un tutorial anterior v-am prezentat cu se prin extensiile si cum puteti realiza o coada cu ajutorul acestora. Astazi v-am pregatit un coc deosebit pe care il puteti realiza in momentul in care va atasati extensiile.

Am inceput printr-o coada realizata din extensii, pe care am mai prins-o inca o data cu elastic, pana la jumatate. A ramas o bucla pe care apoi am prins-o la cele doua capete de baza capului cu cateva agrafe de par.

Aceasta este una din cele mai usoare si simpatice coafuri pe care le puteti realiza utilizand extensii!

Tutorial coc cu suvite rasucite

Parul este un lucru care atrage fara indoiala atentia. Asa ca de fiecare data trebuie sa avem grija de acesta sa arate cat mai bine.

Asa ca m-am hotarat sa va arat o coafura cu un aspect placut, ce poate fi adaptata pentru numeroase ocazii.

Primul pas este sectionarea a doua suvite, una din partea stanga a capului si una din partea dreapta. Dupa ce le-am sectionat, le-am rasucit si le-am prins imprejurul liniei parului. Suvita din stanga in dreapta si invers, iar apoi le-am securizat cu agrafe de par.

Apoi, cea de-a doua parte a coafurii consta in cocul pe care il vom forma. Am luam restul de par si l-am prins cu un elastic de care insa am tras pana aproape de varfuri. Iar aceasta parte am rasucit-o si am prins-o pe deasupra celor doua suvite rasucite. Finisati coafura cu cateva agrafe de par si pulverizati fixativ!

O coafura simpla, eleganta si de efect!

Tutorial Coc Impletit

Coafura de astazi este recomandata pentru parul lung sau mediu.

Pentru a realiza acest coc mi-am pieptanat bine parul, iar apoi l-am prins intr-o coada la mijlocul capului.

Apoi, am impartit coada in doua sectiuni pe care le-am impletit. Am securizat cele doua cozi cu elastice subtiri. Este cel mai bine sa folositi astfel de elastice pentru ca se ascund mai usor in momentul realizarii cocului.

Urmatorul pas este rasucirea cozilor in jurul elasticului cozii principale. Am securizat totul cu cateva agrafe de par, iar coafura este gata, mai este nevoie doar sa pulverizati putin fixativ!

Tutorial Coc Impletit

Odata cu toamna vine si vremea cocurilor, din punctul meu de vedere. O tinuta de sezon accesorizata cu o esarfa arata foarte bine combinata cu un coc.

Cocul de astazi arata foarte bine si poate fi purtat la mai multe ocazii.

Primul pas a fost sa imi strang parul intr-o coada. Este ideal sa aveti parul foarte bine pieptanat pentru a nu avea probleme in momentul in care il impletiti.

Dupa ce am strans coada, am fixat parul cu un burete special pentru coc peste care am dat intreg parul. L-am securizat cu cateva agrafe, iar apoi am inceput sa iau cate o suvita pe care am impletit-o, iar apoi am infasurat-o in jurul cocului.

Vezi vedea cum usor, usor coafura capata un aspect special, iar la final veti fi impresionate de rezultate!

Tutorial Coc Boho

Mereu mi-au placut coafurile boho. Au un aer relaxat si arata foarte bine. Asa ca m-am decis sa va arat si voua o coafura de acest gen.

Pentru acest coc am folosit o perie, cateva agrafe de par si putin fixativ.

Pentru inceput mi-am descurcat parul iar apoi am luat cate o suvita din stanga si din dreapta capului pe care le-am rasucit, iar apoi le-am prins la spate. Parul care mi-a ramas l-am strans cu un elastic, de care am tras in jos. Din aceasta coada am format un coc pe care l-am fixat in locul in care s=au intersectat cele doua suvite rasucite.

Am pulverizat putin fixativ pentru o rezistenta mai mare a coafurii.

Tutorial Coc – Impletitura Spic

Trebuie sa recunosc ca am vazut coafura asta in mai multe fotografii si m-am hotarat sa o incerc si eu. Si mi-a placut! Pe langa faptul ca este foarte comoda, are si un element care atrage atentia.

Partea de spic trebuie facuta cu capul in jos. Deci, pentru a incepe mi-am intors capul si am facut impletitura de tip spic pana unde am vrut sa realizez cocul. A m prins apoi partea impletita si am facut un coc lejer folosind cateva agrafe. Partea aceasta depinde de gusturi. Puteti face cocul si cu un burete special, sau puteti lasa pur si simplu o coada. Este un stil care poate fi schimbat oricand. Eu cu siguranta o sa mai apelez la acest tip de hairstyle!

Tutorial coafura coc

O coafura eleganta si practica a fost si va fi mereu coafura tip coc. Cea mai simpla modalitate de a o realiza este cu ajutorul unui burete special. Acest burete poate fi aplicat in mai multe moduri. Un mod este cel pe care vi-l arat eu si in tutorialul video.

Pentru inceput stabiliti locul in care doriti sa realizati cocul. Apoi faceti o coada si treceti parul din acesta prin burete, pe care il duceti pana la baza cozii. Apoi puneti parul aflat in coada peste burete, iar varfurile le puteti rasuci in jurul cocului. Tot ce ramane de facut este sa pulverizati fixativ!