bucle

Tutorial coafura bucle cu placa

De fiecare data cand raman in pana de idei apelez la aceste bucle facute foarte usor cu placa. Tot ceea ce va trebuie este o placa de indreptat parul in dimensiuni mai mici, protectie impotriva caldurii si fixativ.

Primul pas este sectionarea parului. Incepeti cu orice parte doriti si securizati restul parului ca sa nu va incurce.

Apoi incepeti odularea ca si cum ati intrepta parul, doar ca in timp ce o trageti in jos, o rotiti si faceti asa pe intreaga dimensiune a suvitei.

Dupa ce ati terminat de ondulat tot parul pulverizati fixativ si sunteti gata de plecare!

Produse folosite:

–¬†Placa de par Remington S6600

Taft Heat Protection Spray

Tutorial coafura Bucle Lejere – Wavy Hair

Fiecare dintre noi ne dorim putin mai mult volum al parului, sau ca acesta sa fie ondulat daca in avem drept. Solutia ideala pentru acest lucru sunt buclele lejere, de vara, pe care le obtinem in doar cateva minute.

Mie imi place la nebunie aceasta coafura.

Pentru inceput, imi pieptan parul foarte bine si aplic o protectie pentru caldura. Este foarte important sa aplicati aceasta protectie, deoarece placa ataca parul, iar asa il feriti.

Apoi voi lua cate o sectiune a parului si voi intinde partea de sus, apoi rasucind placa. Si asa obtineti buclele dorite. Continuati la fel pe restul parului si coafura voastra este gata de purtat in oras! Placa folosita de mine este Remington S6600.