blush

Cum sa aplici perfect blush-ul

1. Alege culoarea potrivita!
Primul sfat in aplicarea perfecta a blush-ului este sa alegi culoarea ideala tipului tau de ten. O culoare nepotrivita va iesi neplacut in evidenta! Vrei sa ai un look armonios, nu contrastant. Daca esti o persoana cu tenul deschis la culoare, un blush in nuante de roz ar trebui sa fie potrivit!

Blush 02

2. Nu exagera!
Aplica putin blush treptat. Daca doresti o nuanta mai aprinsa, mai aplica o data. O linie sau o pata evidenta de blush poate strica imediat look-ul. Less is more!

Blush

 

3. Foloseste produse potrivite pentru tine!
Un fond de ten de calitate aplicat inainte va face ca blush-ul sa reziste mai mult. Produsele de tip crema sunt potrivite pentru tenul uscat, in timp ce tenul uleios le va prefera mereu pe cele tip pudra.

Blush

4. Aplica pe pometi!
Daca nu stii exact unde sa aplici blush-ul si care sunt pometii, este nevoie doar sa zambesti si ii vei observa. Pastreaza acest zambet in timp ce aplici produsul.

5. Pensula conteaza!
Pensulele care vin odata cu produsele de tip blush sau pudra sunt ok pentru momentele in care nu esti acasa si vrei sa iti retusezi makeup-ul. Insa, cel mai bine este sa investesti intr-o pensula potrivita pentru blush si vei observa cu siguranta diferenta!

Brush

 

6. Foloseste miscari circulare!
Desi probabil ca ai auzit ca blush-ul se aplica de jos in sus, acest lucru nu face decat sa confere acel aspect de linie trasata cu o alta culoare. In schimb, miscarile circulare uniformizeaza in acelasi timp blush-ul cu restul produselor folosite.