Cum sa ai gene perfecte

In aceasta perioada a anului in care umiditatea este crescuta, ultimul lucru pe care il vrem sunt niste gene care sa nu arate bine. Insa genele lungi, elegante sunt de invidiat. Iata cateva sfaturi pentru a obtine gene perfecte, fara a apela la genele false.

1. Curbarea genelor este esentiala

Numerosi make-up artisti afirma ca gene curbate au acel aspect “wow”. Intotdeauna sa le curbati inainte de aplicarea rimelului, nu dupa.

2. Lasati putin timp intre aplicarea straturilor de mascara

Aveti putina rabdare intre aplicarea fiecarul strat de rimel. Acest timp va permite rimelului sa se stabileasca si sa fie mai generos cu fiecare aplicare.

3. Preveniti “genele de paianjen” cu un pieptene special

Evitati smocurile care se formeaza prin pieptanarea genelor dupa aplicarea rimelului. Ideal este un pieptene special pentru gene din metal. Aplicati un strat de mascare, asteptati cateva secunde si treceti pieptenele printre gene.

4. Nu aplicati mai multe tipuri de mascara in acelasi timp

Nu se recomanda acest lucru deoarece multe dintre ele au texturi diferite si nu se vor amesteca bine. Cu toate acestea, unele tipuri de rimel chiar merg imbinate, insa pana descoperiti care sunt acestea s-ar putea sa aveti parte de cateva surprize neplacute.

5. Tratati-va genele zilnic

La fel ca parul, genele au nevoie de ingrijire speciala. Se gasesc pe piata numeroase tratamente de crestere, ce stimuleaza ciclul de crestere, facandu-le mai lungi si mai rezistente.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *