Cinci greseli in coafura care te imbatranesc

Au fost momente in care fiecare dintre noi ne-am intrebat de ce aratam mai in varsta decat suntem defapt. Un motiv poate fi chiar parul nostru. V-am prezentat mai jos cinci motive care pot fi cauzele acestor intrebari.

1. Ai o tunsoare prea scurta
Daca ai un par des si sanatos nu ai niciun motiv sa ti-l coafezi intr-un stil conservator, doar pentru a fi potrivit varstei tale. Chiar daca te tunzi scurt, pastreaza un aspect usor neglijent. Vei fi mai moderna, iar intretinerea acestuia va fi mult mai usoara.

2. Ai parul mult prea lung
Lungimea excesiva a parului il poate trage in jos, odata cu trasaturile tale care nu vor mai iesi in evidenta atat de bine. Cel mai rau look: un par foarte lung, cu carare pe mijloc si fara forma. Pentru a atrage atentia mai mult, poti opta pentru cateva scari care vor da forma si un aspect mult mai placut.

3. Iti este frica sa mai deschizi culoarea
Parul foarte inchis la culoare, pe un scalp deschis face parul sa para mult mai subtire, aruncand de asemenea umbre pe piele, ridurile fiind mult mai accentuate. Chiar daca aveti nuante inchise, puteti opta pentru culori mai calde, precum ciocolata sau caramel.

4. Nu stii cum sa lucrezi cu parul gri
Parul carunt nu trebuie sa adauge 10 ani, cat timp culoarea este pastrata vibranta. Pe un par care este 50% gri se pot folosi sampoane cu nuante albastre sau violet pentru a neutraliza tonurile de galben.

5. Nu vrei sa iti mai inchizi culoarea parului
Parul in acelasi ton ca si pielea poate parea deseori sters. Putin contrast poate da impresia unei ten mai sanatos. Daca ai parul prea deschis la culoare, ii poti schimba total aspectul cu cateva suvite mai inchise.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *