Cateva lucruri pe care ar trebui sa le stii daca ai parul blond

Unul din cele mai bune sfaturi de machiaj pentru blonde este de a gasi un rimel care face minuni. Cele mai multe blonde au gene deschise la culoare, asa ca au nevoie de un rimel care sa le puna privirea in evidenta.

La fel ca si in cazul genelor, multe blonde au sprancenele deschise la culoare. Sprancele sunt foarte importante. Ele ajuta la incadrarea ochilor. Avandu-le bine pensate, sunteti salvate de la utilizarea unui creion in fiecare zi. Ideea principala este sa le aveti cu o nuanta mai inchisa decat culoarea parului.

Blondele au o varietate de culori diferite ale ochilor. Culoarea acestora va da mai multe optiuni diferite cu privire la culoarea fardului pe care il puteti folosi. Culoarea este ceva de care blondele au nevoie, deoarece nu au mult contrast intre parul si fata lor, astfel incat adaugarea de culoare prin machiaj este foarte importanta.

Rujul este un alt mod prin care o blonda poate adauga culoare. Cu toate acestea, este important ca blondele sa stea departe de rujurile cu baza galbena. Avand in vedere ca parul are o nuanta de galben, aceste rujuri nu vor arata bine pe blonde.

Daca sunteti in dubiu asupra culorii fardului, nuantele neutre sunt mereu potrivite. Mai mult de atat, reusesc sa scoata in evidenta calitatile. Aceste culori sunt potrivite pentru oricine, insa dau o aleganta aparte blondelor. Partea cea mai buna este ca gasiti o mare varietate, de la maro pana la gri.

Este foarte important sa stim ce ton de piele avem, rece sau cald. Astfel putem face alegeri mai bune din punct de vedere al machiajului. Daca nu sunteti convinse de tonul pielii voastre, gasiti foarte multe articole pe care le puteti consulta. O alta optiune este sa discutati cu un expert, precum un make-up artist. Puteti consulta chiar si pe cineva care lucreaza intr-un magazin de make-up.

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *